Crescent - Elora 7-Växlar (51cm)

27 995,00 kr
Inkl. moms

Elora är cykeln för dig som vill ha en pålitlig och flexibel elcykel. Den har en aluminiumram med lågt insteg som gör det enkelt att kliva av och på. En stark och centralt placerad motorn är en del av det det egenutvecklade EGOING-systemet. Den ger dig precis så mycket hjälp du behöver vid start, uppför backar, i motvind eller när du promenerar bredvid. Allt styrs av sensorer som känner av hur hårt du trampar. Displayen på styret ger dig full koll på läget.

Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att din cykel kan anpassas efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven.Senaste batteristatus ser du i appen.

Elora har 7 växlar, fotbroms bak, rullbroms fram. Avtagbar cykelkorg med AVS-klicksystem i aluminium ingår, precis som stöd, godkänt ramlås och belysning. En extra väska eller korg fäster du med ett enkelt klick på den smarta pakethållaren. Häng på en kärra bak eller montera barnstol så löser du vardagslogistiken med detta kraftpaket.

Årsmodell: 2022

Varumärke: Crescent

Färg: Silver

Hastighet: 25km/h

Hjulstorlek: 28"

Ramstorlek: 51 cm

Din längd: 160-170cm, 170-180cm

Motortyp: Framhjulsmotor

ELcykelmotor: EGOING Framhjulsdrivet

Batteri: EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning

Laddningstid: 6h

Räckvidd: 4-7 mil

Display TFT, EGOING center USB

Bromstyp: Fotbroms, Skivbroms

Broms: EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning

Kedja: Z408RB

Däck: Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622

Handtag / Sadel: Herrmans CLIK / Spectra Fluito

Dämpning: Odämpad

Växlar: Shimano® Nexus 7® DX

Växlar antal: 7

YEC9775149

Datablad

Elcykel
Ja
Hjulstorlek
28"
Ramstorlek
50-51cm
Antal Växlar
7-8