Crescent - Ellie 7-Växlar (51cm)

36 495,00 kr
Inkl. moms

ELlie är den smarta elcykeln för dig som vill ha det bästa på marknaden när det gäller säkerhet. Med låsningsfria ABS-bromsar tar du dig fram tryggt i trafiken och bromsar säkert, även vid hårda inbromsningar på blött eller grusat underlag.

ELlie kopplas till din smartphone via Crescents app Koppla. Appen ser till att du bland annat alltid vet var din cykel befinner sig. Om cykeln flyttas får du notiser, och kan med ett klick aktivera ett elektroniskt systemlås som stänger ner cykelns el. Också batteriet är stöldskyddat och DNA-matchas med din cykel, vilket gör att dem bara fungerar tillsammans. Skulle du cykla omkull skickas en craschrapport via SMS till anhöriga.

ELlie har en stark aluminiumram med lågt insteg som gör det enkelt att kliva av och på. Den centralt placerade motorn styrs av det egenutvecklade EGOING-systemet. Motorn ger precis så mycket hjälp du behöver vid start, backar, motvind eller när du promenerar bredvid. Allt styrs av sensorer som känner av hur hårt du trampar och skickar den informationen vidare till motorn. Din återförsäljare ställer via körstilsväljaren in cykeln så att den driver på ett sätt som passar din cykling. Med en knapptryckning väljer du sedan vilket läge du vill använda, precis som du väljer bland de 7 växlarna. En tydlig färgdisplay ger dig full koll på läget när du cyklar och i Koppla-appen får du kartor och statistik kring din cykling. Till exempel kan du se hur mycket kalorier som förbrukats och hur mycket CO2 du sparat genom att cykla.

ELlie är fullt utrustad med lås, däck med reflexsidor och belysning som tänds automatiskt vid mörker. Cykeln kommer med en avtagbar cykelkorg fram, och på pakethållaren kan du enkelt klicka fast väskor eller korgar. 3 års uppkopplat abonnemang och Crescent Koppla ingår i priset.

STORLEKAR: 51 CM

FÄRGER: Ljusgrön Matt

RAMTYP: Unisex

RAM: Aluminium

ANTAL VÄXLAR: 7

VÄXELREGLAGE: Shimano® Nexus® 7 Vridreglage

BROMSAR: Shimano® Bak:Navbroms Fram: Hydralisk disk med ABS

VEVPARTI: EGOING 38T 170mm

STYRSTAM: Aluminium 25,4/280mm, justerbar 90-150°, längd 90mm

SADELSTOLPE: Aluminium 27,2mm inkl klamma.

SADEL: Spectra Fluito med dämpande elastomer.

MOTORPLACERING: Center

MOTOR: EGOING Center CB

BATTERI: EGOING 36V 11.6Ah med integrerad belysning

DISPLAY: TFT, EGOING center USB

DÄCK: Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622

HANDTAG: Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart

PEDALER: Spectra, aluminium ergonomisk, antislip

SKÄRMAR: Stål zink+ pulverlack

STÖD: ATRAN REX Aluminium ställbart, optilmal support

PAKETHÅLLARE: Aluminuim med AVS

LÅS: AXA Solid +

BELYSNING: AXA /Integrerad i batteri

VIKT: 26,5 kg

KASSETT: Shimano® 18T

GAFFEL: High-Tensile stål

HJULFÄLG: Shimano/Spectra

KEDJA: Z610HXRB

YEC9A75131

Datablad

Elcykel
Ja
Hjulstorlek
28"
Ramstorlek
50-51cm
Antal Växlar
7-8