Leasa en förmånscykel – stora besparingar jämfört med privatköp!

Med Lease a Bike dras leasingkostnaden direkt från din bruttolön, och samtidigt får arbetsgivaren tillgodoräkna sig sparade arbetsgivaravgifter på löneavdraget. Detta innebär en betydligt billigare cykel än om du skulle köpa den privat. Sedan januari 2022 har varje anställd rätt att dra av upp till 3 000 kr per år från den beskattade cykelförmånen, vilket gör förmånscykeln ännu mer förmånlig än tidigare. Besparingarna varierar normalt mellan 20-40% beroende på belopp och marginalskatt.

Efter 36 månader har du också möjlighet att köpa loss cykeln för dess marknadsvärde vid tidpunkten för utköpet. Ett riktpris är idag cirka 20% av nyvärdet för en 36 månader gammal förmånscykel. Om du inte längre vill ha cykeln tar vi hand om upphämtningen kostnadsfritt, direkt från din bostadsadress.

100% bekymmersfritt med vår helförsäkring och ta-tillbaka-garanti

Oavsett om du bor i Kiruna eller Ystad erbjuder vi en ta-tillbaka-garanti där vi hämtar upp förmånscykeln utan kostnad efter den 6:e månaden vid exempelvis uppsägning från båda dig själv och arbetsgivaren, samt vid längre föräldraledighet eller sjukskrivning.

Dessutom leasar vi ut varje förmånscykel med Sveriges enda heltäckande försäkring och då menar vi verkligen heltäckande. Till din förmånscykel kan du också välja till ett förmånligt servicepaket, helt efter behov och cykel, för än mer trygg och bekymmersfri leasing. Mer information om vår försäkring och valbara servicepaket kan du hitta i våra produktvillkor i vår portal.


Registrera dig här!

Personalförmån på riktigt

Ladda ned vårt informationsblad för anställda med mer information om hur vi ser till att din förmånscykel blir 100% bekymmersfri och en riktigt bra investering för både din hälsa och plånbok.

Till infoblad


BusinessBike Vorteilsrechner

Helförsäkring

Heltäckande försäkring med mobilitetsgaranti och helt utan självrisk. Nyvärdesgaranti vid skada eller stöld – fram till sista leasingdagen.

Helt digital process

Med vår realtidsportal kan du följa hela leasingprocessen steg-för-steg och samtidigt minska på all onödig administration och misstag till följd av manuell hantering.

Varumärkesoberoende

Alla märken, alla typer av cyklar – oavsett om det är elcykel, racer eller lådcykel. Välj fritt och obegränsat från vårt rikstäckande återförsäljarnätverk.


Kostnadsneutralt

Förmånscykeln är en 100% kostnadsneutral förmån för dig som arbetsgivare, då det är den anställde som finansierar förmånscykeln via ett bruttolöneavdrag.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.